Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Voor en na


Alle vrouwen benadrukken, bevestigen en versterken hun natuurlijke kleuren, door de kleuren te dragen die bij hun natuurlijke schoonheid passen op de rechterfoto.

Op alle linker foto's lijkt het of het hoofd los komt van de kleuren die in de kleding zitten, omdat er geen harmonie is tussen de kleuren in de kleding en de natuurlijke kleuren.

Op de rechter foto's lijkt de kleding zo over te lopen in de persoon en vormt het een harmonie. Dit komt doordat de kleuren in de kleding overlopen in die van de natuurlijke schoonheid.


voor


na


Op de linker foto heeft Rianne zwart aan. Dit zorgt ervoor dat haar gezicht boller lijkt, doordat de schaduwen in haar gezicht verkeerde accenten leggen. Ook valt niet meer op dat haar ogen en huid een gouden ondertoon hebben. Ze ziet er wat vlak/saai uit. De kleuren die ze van nature bij zich draagt, zijn weg.
Op de rechter foto heeft Rianne de kleuren aan die overeenkomen met haar natuurlijke kleuren. Hierdoor heeft haar gezicht de goede verhouding. Haar goudgele blouse zorgt ervoor dat de warme/gouden ondertoon in haar ogen en huid opvallen. De bruingroene sjaal, laat haar donkere uitstraling spreken. Deze kleuren ondersteunen en versterken haar.


voor


na


Op de linker foto heeft Elma herfst kleuren aan. Hierdoor krijgen haar gele pigmenten teveel de aandacht en toont haar huid geler dan die in werkelijkheid is, waardoor haar huid vaal lijkt. Ook valt niet meer op dat haar ogen lichter zijn dan haar haar. Het zwart in haar kleding haalt haar nog iets op.
Op de rechter foto heeft Elma de kleuren aan die bij haar natuurlijke kleuren passen en hierdoor is haar huid fris en stralend. Ook valt nu op dat haar ogen lichter zijn dan haar haar. Het zwart ondersteunt haar donkere haar en de lichte grijs haar lichte ogen. Blauw ondersteunt haar blauwe pigmenten, die bij haar dominant zijn. Deze kleuren bevestigen haar.


voor


na


Op de linker foto heeft Corinka kleuren aan die te dominant zijn en niet overeen komen met haar natuurlijke schoonheid. Hierdoor krijgen de rode pigmenten in haar huid teveel aandacht, lijkt haar huid roder dan die is en krijgt ze teveel blos. Ook vallen haar ogen niet meer op, die mooi licht en helder van kleur zijn. Haar natuurlijke kleuren worden niet ondersteunt en vallen weg.
Op de rechter foto heeft ze de goede kleuren aan waardoor haar huid er gezond en blozend uit ziet en opvalt dat haar ogen mooi licht en helder van kleur zijn. Het zachte grijs laat haar blonde en lichte uitstraling goed uitkomen en het heldere blauw laat haar ogen stralen.


voor


na


Op de linker foto heeft Diana kleuren aan die te flets zijn voor haar en niet overeenkomen met haar natuurlijke schoonheid. Haar huid lijkt hierdoor heel erg roze doordat de blauwe pigmenten teveel de aandacht krijgen. Hierdoor valt ook niet meer op dat ze rossig is. Ze heeft weinig uitdrukking.
Op de rechter foto heeft ze kleuren aan die haar natuurlijke schoonheid benadrukken en nu valt het op dat haar haar rossig is en haar ogen groen. Ze is er. Haar kleuren ondersteunen haar natuurlijke schoonheid en zetten haar neer.

© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster